Covid maatregelen – hoe nu verder?

Beste leden:

Onze sociëteit wordt hard geraakt door alle maatregelen ter bestrijding van het Covid-19 virus. 

Vanaf 4 november zijn er opnieuw strengere maatregelen afgekondigd, waardoor het bestuur genoodzaakt was de sociëteit gesloten te houden.

Het bestuur beseft dat eenzaamheid onder ouderen in deze periode een probleem gaat vormen. Daarom zullen we binnen de gestelde kaders mogelijkheden gaan zoeken om de soos zo spoedig mogelijk te gaan openen.

De thans geldende maatregelen eindigen op woensdag 18 november. Mochten de maatregelen in die week terug gaan naar de situatie die gold in de 2e helft van oktober dan zullen we toch gaan kijken wat er binnen die regels mogelijk is. Ons is gebleken dat vergelijkbare lokalen in die periode wel, beperkt open zijn geweest.

Daar zal het bestuur ook naar gaan streven, met wellicht maatregelen zoals een beperkte toegang, en als het nodig is kunnen we ook nog gaan overwegen met een reserveringssysteem te gaan werken. 

We zullen dan ook gaan werken met openstelling tijdens de ochtenduren, dit om een spreiding van het soosbezoek mogelijk te maken.

Het is nog even afwachten maar het streven is om de soos op donderdag 19 november te openen. Houdt de website in de gaten voor nader nieuws.

Het bestuur.