De seniorensociëteit Voor Alle Gezindten

De Seniorensociëteit “Voor Alle Gezindten” is de ontmoetingsplek voor 55+ ers in Kampen. De naam zegt het al: we zijn een soos die niet gebonden aan een levensbeschouwing of politieke kleur. 
In onze zuilenvrije soos is iedereen welkom.

Onze ruimte in het gebouw aan de Anjerstraat in Kampen is gezellig ingericht. Een bar met stamtafel, diverse zitjes en een biljartzaal met vier prima biljarts, een dartbord,  een internet hoek, een beamer met scherm, een grootbeeld tv, alles is aanwezig voor een plezierig bezoek aan de soos. 

De koffieautomaat serveert diverse koffie-, thee- en cacao specialiteiten. In de middaguren is de bar geopend voor het verkrijgen van een frisdrankje, een biertje, een borrel of een glaasje wijn.

Vanwege de corona crisis zijn de openingstijden aangepast:
De soos is geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur.

Covid-19

Het virus is aanwezig en we ontkomen niet aan de gevolgen voor onze sociëteit. Na enkele maanden sluiting in het voorjaar zijn we weer geopend. We hebben diverse maatregelen genomen om een veilig bezoek aan de soos mogelijk te maken. Er zijn hygiënemaatregelen genomen en er is een registratieplicht bij het betreden van de sociëteit.

Lees voor meer info onze nieuwsbrief